Σελίδες

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

DESKTOP .... my Viber !

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
"Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ"

Φαντάζομαι πως μέχρι τώρα ΟΛΟΙ έχετε μπει στο κλίμα των ημερών (καθάρισμα οι ΠΙΟ νοικοκυρές, καθισιό και επιβάρυνση της καθαριότητας εμείς τα ΠΙΟ τεμπέλικα φοιτητάκια)

Σήμερα λοιπόν, θα αναφερθούμε στο γνωστό και αγαπημένο viber! Το ξέρατε ότι μπορείτε να το έχετε και στον υπολογιστή σας;;;;
Ε ναι, γίνετε! Δεν έχουμε όλοι facebook όμως όλοι σχεδόν έχουμε viber και είναι ένας τέλειος τρόπος για να μπορούμε να μιλάμε όλοι μαζί, να κάνουμε ομαδικές συνομιλίες όταν πρέπει να συνεργαστούμε ή έστω να πούμε τα νέα μας.
Βέβαια θα μου πείτε υπάρχει και το wikispaces που μπορούμε να μιλάμε όλοι μαζί... Χμμ, ναιιιιι δεν λέω, αλλά να, εκεί είναι και ο κύριος Π. (ονόματα δεν λέμε, προσωπικότητες δεν θίγουμε).... ;) :)


Κάνοντας κλικ στο viber  οδηγείστε σε μια ιστοσελίδα. Ακολουθώντας τις οδηγίες (είναι απλές) θα έχετε το viber στην επιφάνεια εργασίας σας και αφού δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, είστε ΕΤΟΙΜΟΙ!! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να δώσετε το κινητό σας, είναι ασφαλές αλλά και απαραίτητο γιατί ουσιαστικά τα μηνύματα έρχονται στο κινητό σας απλά γίνεται άμεση σύνδεση με την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.













Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με πολύ αγάπη, οικογένεια, χαμόγελα και αναμνήσεις!
Τα λέμε σύντομα! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου